Известие

Collapse
No announcement yet.

Регулиране на фарове на алфа 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Регулиране на фарове на алфа 166

Понеже доста се рових но нищо не намерих за нашите коли и искам да Ви попитам дали някой знае параметрите за регулирането на фаровете за алфа ромео 166. Сложих нови фарове и ходя втори път вече на регулировка но пак не съм доволен. Затова питам. Намерих доста схеми за всевъзможни автомобили но при всичките един от параметрите е различен а именно разстоянието между линия А и линия Б като линия А е височината от земята до средата на фара, а линия Б е светлинната следа която оставя светнатият фар на разстояние 5 м. при зареден до горе резервоар.

Дано да сте ме разбрали.

Поздрави
    алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
    алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Първоначално публикувано от mian4o Покажи съобщение
    Понеже доста се рових но нищо не намерих за нашите коли и искам да Ви попитам дали някой знае параметрите за регулирането на фаровете за алфа ромео 166. Сложих нови фарове и ходя втори път вече на регулировка но пак не съм доволен. Затова питам. Намерих доста схеми за всевъзможни автомобили но при всичките един от параметрите е различен а именно разстоянието между линия А и линия Б като линия А е височината от земята до средата на фара, а линия Б е светлинната следа която оставя светнатият фар на разстояние 5 м. при зареден до горе резервоар.

Дано да сте ме разбрали.

Поздрави
    Аз свалях моите за опресняване на рефлектори и ремонт на регулиращите системи и после ги регулирах,като се ръководих по една тема от клубния сайт на Волво - там ми се стори най-ясно обяснено. Ако не си го преглеждал - http://www.volvoclub-bg.com/forum/vi...hp?f=21&t=5720
    ...
    155 1,6 TS 16V `96
    166 2,4 JTD `99
    147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Благодаря много. При първа възможност ще проверя написаното. От днес съм с ксенон 6000 К и на халогените, че ме дразнеше жълтата светлина.

Поздрави
      алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
      алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

Working...
      X